Fortsæt

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser:

Hemmingsens Interiør ApS
Rørsangervej 84, 2. tv
2400 København NV 
Tlf: 60 62 01 81
CVR: 43 51 67 01
PRISER
Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms. Alle beløb er i DKK. Danske kroner.
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

 

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

BETALING
Hemmingsens Interiør modtager online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Mobile Pay Online, Visa Elektron, Maestro, Viabill og Anyday
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.
Vi tager ikke kortgebyrer 
Ved betaling med Visa Elektron og MasterCard Debet, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.
Viabill:
Du kan gratis vælge at handle med Viabill, når du handler via os.
Hemmingsens Interiør benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit
 
ANYDAY:
Når du vælger, at betale med ANYDAY, trækkes første betaling når varen afsendes. 

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Fragt/levering:

Levering sker primært med forskellige transportører. Mindre varer sendes med GLS. Den forventede leveringstid er 2-3 dage afhængig af produkt. Udvalgte produkter kan have en længere leveringstid, det vil fremgå på det enkelte produkt. Vær opmærksom på, at varer på samme ordre kan komme ad flere omgange og med forskellige fragtmænd, da varerne kan komme fra forskellige leverandører. Fragten i Danmark, er altid gratis. Der leveres ligeledes kun i Danmark. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Små pakker vil blive leveret til pakkeshop, store pakker Levers til den oplyste leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vigtig ved Levering:
Undersøg gerne  emballagen for synlige skader, når du modtager varen fra fragtfirmaet. Hvis der er synlige skader, bedes du notere det ved modtagelse på fragtmandens ”smartphone” inden du kvittere for modtagelsen. Er du i tvivl, så spørg fragtmanden.
Ydermere er det dit ansvar som kunde, at sikre at leveringen kan ske.
Såfremt leveringen sker med fragtmand, vil leveringen ske til kantsten. Med mindre du har aftalt andet med Hemmingsens Interiør ApS
REKLAMATIONSRET:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Hemmingsen interiør ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
Ved returnering jf. reklamationer sendes til:
Hemmingsens Interiør ApS
Rørsangervej 84, 2. tv
2400 København NV 
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 
FORTRYDELSESRET:
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@hemmingseninterior.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for tunge møbler. 
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1000 kr.
Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Hemmingsen Interiør ApS at vurdere varens stand.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Varen sendes til:
Hemmingsens Interiør ApS
Rørsangervej 84, 2. tv
2400 København NV 
TLF: 60 62 01 81 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes,
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Kunde- og privatlivspolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hemmingsens Interiør ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Den dataansvarlige på hemmingseninterior.dk er Hemmingsens Interiør ApS. 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@hemmingseninterior.dk.
Forbrugerbeskyttelse:
Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/
Klagemuligheder – oversigt og links:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Hemmingsendk@hotmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk 
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr 
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@hemmingseninterior.dk
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Hemmingsens Interiør ApS
Rørsangervej 84, 2. tv
2400 København NV 
Tlf: 60 62 01 81 
mail@hemmingseninterior.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.10.2022