Fortsæt

Om os

Hemmingsen Interiør:

Vi er en virksomhed der sælger møbler i unik design, og som lægger utrolig meget vægt på at være unikke og levere kvalitet i højeste klasse. Hemmingsen Interiør har en vision om at skabe fællesskab i danskernes hjem og samtidig opretholde god kvalitet i familiens samlepunkt, ved spisebordet. Hos Hemmingsen Interiør tilbyder vi et dybt sortiment, med mange forskellige dansk designet stole, bænke, barborde, skriveborde, kontorborde og spiseborde i høj kvalitet. 

Unikke bæredygtige møbler:

Som en naturlig del af vores forretning, har vi omtanke omkring hvilke materialer vores samarbejdspartnere benytter i produktionen, samt hvilke leverandører vi samarbejder med.

Vi lægger stort vægt på at være bæredygtig. Derfor består vores produkter for det meste af genanvendelig materialer. Her kan bl.a. nævnes produkter som er produceret af genbrugstræ, FSC godkendt træ, vandbaseret lak, miljørigtigt lim, Food Safe-lak som ikke indeholder skadelige stoffer, og må bruges til produkter som har direkte kontakt med mad.

    

FSC Træ:

FSC (Forest Stewardship Council) er en global mærkningsordning for papir og træ, som har til hensigt at sikre naturen,såvel som de mennesker som arbejder i naturen og er afhængig af den. Med FSC mærkning kan du sikre dig, at der ikke fældes mere træ,end skoven kan nå at reproducere, samtidigt med at skovarbejderne får en ordentlig løn, adgang til uddannelse samt sikkerhedsudstyr. FSC er den eneste globale mørkningsordning, som har bred opbakning fra grønne organisationer som verdens skove, WWF og Greenpeace.

Miljøvenlige møbler <3:

Når du vælger bæredygtighed, vælger du også miljøvenlige møbler. Alt det har vi hos Hemmingsen Interiør. Når du køber miljøvenlige møbler er du med til, at passe på miljøet, naturen, din familie og dig selv. Møblerne kan bestå af bæredygtige materialer, eller være produceret bæredygtigt. Uanset om dine møbler er produceret med mindre brug af plastik eller har miljø-mærkninger, så skal de også passe ind i dit hjem og din boligindretning. Så vælg dine møbler med fornuften, med hjertet eller med øjnene. Det vigtigste er, at de føles rigtigt for dig, din familie og dit hjem.

Køb møbler online og spar penge:

Når det kommer til boligindretning, kan det være svært at få et overblik i fysiske butikker. Det kan være svært, at overskue udvalgte i fysiske butikker, du kan ikke bevæge dig rundt- uden at du bliver forstyrret af en sælger. Hos Hemmingsen Interiør kan du bevæge dig rundt på webshoppen i ro og mag. Nemt få dig et overblik over hele vores sortiment, og såfremt du har brug for hjælp- er vi ikke mere end et klik væk.

Vi har nemlig en fremragende kundeservice, som altid er klar til at hjælpe dig. Du kan benytte chatten, sende en mail på mail@hemmingseninterior.dk eller ringe direkte på tlf:  60620181 Vi besvare alle kundehenvendelser indenfor 24 timer, alle ugens dage.

Vi har altid drømt om, at skabe en webshop, med unikke møbler og belysning, til fornuftige priser, den bedste kvalitet, og med tanke på miljøet

- Velkommen til Hemmingsen Interiør-

HemmingsenInteriør